Abonnera en buss till rundturen i Stockholm

26 april 2021 Lily Hansen

Ni är ett kompisgäng som alltid har pratat om att åka till Stockholm. Men det verkar liksom aldrig bli av, och åren bara går. Men nu är det många som fyller jämt i gänget och du bestämmer dig för att göra något speciellt. Ni är ju så pass många med alla respektive att det skulle behöva hyras en lokal. Någon ska laga mat. Det ska röjas och fixas.

Nej, du kommer istället på en riktigt rolig grej som du vet kommer att bli ett minne för livet. Något som är speciellt och som äntligen kommer att bli av. Du bestämmer dig helt enkelt för att abonnera buss i Stockholm så att ni kan göra en rundtur och få tillbringa helgen med alla i gänget. Samtidigt som ni äntligen får Stockholmsresan att bli av.  

Bara att boka

När du har bokat bussen och sagt till alla i gänget att du har en överraskning, kan du i lugnt sätta dig med en kopp te i favoritfåtöljen. Nu ska det planeras vad ni ska göra på bussen och vilka sevärdheter ni ska besöka. Du kollar också efter ett bra hotell som ni kan landa på efter den fullpackade dagen. Men du vet att ni ändå kommer att vara i god form när ni kommer dit, eftersom bussen tar er dit ni ska.

Inget jagande efter tunnelbanor eller missade linjebussar på er väg runt stan. Bara lugn och ro, och en buss som står och väntar på er när ni är inne på respektive stopp. Djurgården kanske. Nationalmuseum absolut. En sväng till Gröna Lund? Nej. 

Men slottet är ju givet. Ja, det här blir riktigt bra, tänker du när du somnar. Ett minne för livet för hela kompisgänget med hjälp av en buss som ni abonnerar. Hela dagen och med alla stopp ni vill komma till. 

Fler nyheter