En resa utan stress

15 november 2019 admin

Många håller nog med om att det inte finns något bättre än att resa. Och visst är det så att det är härligt att se världen, testa olika matkulturer och bara ta det lugnt i ett nytt land. Men förutom allt det härliga som kommer med en resa, finns det även massa saker runt omkring som kan stressa upp även den lugnaste resenären. Att till exempel hitta en parkering i närheten av flygplatsen som inte kostar skjortan kan vara svårare än man tror, och att dessutom lyckas pricka in en passande transport från parkeringen till flygplatsen är inte alltid det lättaste.

 

 

Hotell där allt ingår

 

Ofta ligger de billigare parkeringsplatserna en bit ifrån flygplatsen, och de som ligger närmre kan vara alldeles för dyra för att inte spräcka budgeten. Men det behöver faktiskt inte bli orimligt dyrt. Det går att hitta hotell nära Arlanda som erbjuder både rum, fri parkering och gratis transfer. Genom att även boka ett hotell försvinner stressen med att behöva köra mitt i natten, eller behöva vänta otaliga timmar på flygplatsen. Med ett hotellrum bokat finns det även tid för att slappna av och få några timmars sömn innan resan. Här är ett tips på ett Hotel Arlanda som erbjuder allt detta.

 

Frukost i en mysig miljö

 

Något annat positivt med att boka en extra hotellnatt är att frukost ofta ingår, och att vakna till en hotellfrukost brukar vara en bra garanti för att få en bra start på dagen. Vissa hotell erbjuder extra tidig frukost, så att även resenären som flyger tidig morgon får njuta av en buffé med läckerheter. Är det en senare flight som gäller, erbjuder oftast hotellen även en god lunch eller middag. Dessutom är det en lyx att få äta i en mysig miljö och inte behöva äta mitt i flygplatsens stress.

Fler nyheter