Hitta boende i natursköna Ekerö

26 november 2020 jonas_olsson

Även Stockholmarna har upptäckt fördelarna med att ta in på hotell strax utanför tullarna och det har blivit inne med lite fredagslyx eller att vara borta från stan över helgen. Detta har inneburit att många nya hotell har etablerat sig strax utanför city i stället för centralt inne i stan. Också affärsresenärer och andra tillfälliga besökare i Stockholm ser fördelarna med att bo på ett hotell strax utanför stan. Länktips: http://malarohotell.se/.

Förutom att det både är lugnare och tystare är det många gånger billigare att bo strax utanför stan. På exempelvis Ekerö som bara ligger tio minuters bilfärd från Drottningholms slott finns det flera små hotell. Boende på Ekerö innebär frisk luft, nära till havet och att man både kan rida och spela golf och mycket annat. Efter en dag full med aktiviteter och möten inne i stan kan man koppla på ett lugnt hotell, ta en skön promenad i naturskön miljö eller fortsätta att jobba i lugn och ro om man hellre vill det. 

Boende med närhet till stan

Vid Mälarens strand hittar man även många spännande restauranger och värdshus som kan hjälpa till att sätta riktig guldkant på boendet. I stället för att äta gourmetmiddag inne i stan kan man njuta av spännande mat, ofta lagad på lokala råvaror från trakten på de små hotellen eller i nära anslutning till dem. Andra saker som lyxar till vistelsen på boendet utanför stan kan vara olika spabehandlingar, yoga eller en simtur i Mälaren. 

Många som reser med barn väljer också gärna ett boende i Ekerö då det blir så mycket enklare då barnen lättare kan leka av sig i den lugna miljön. Hotellen går också enkelt och snabbt att nå med de större vägarna och det är dessutom bara att parkera bilen på någon av hotellets parkeringsplatser utan att det kostar något extra. 

Fler nyheter