Iväg på äventyr

20 april 2020 patrick_pettersson

Många minns utflykterna som man fick göra med sin skolklass. Om man bodde i närheten så kanske man inte var så van vid att ens åka buss, så bara det blev ett äventyr i sig och något som man kanske till och med kunde känna ett pirr i magen av. När så den stora dagen var där så stod hela klassen på fint led, beredda på att ge sig iväg på kanske den första i sitt livs bussresa. Och som vuxen kan det fortfarande vara något speciellt när man kliver in i en buss som man vet ska köra iväg på något spännande och nytt.

 

Buss till uthyrning

Abonnera buss i Stockholm är något man kan göra antingen man är en skolklass, företag eller privatpersoner. Kanske är det en födelsedag eller ett bröllop där man vill frakta hela tjocka släkten och vänner till en annan destination. Är man riktigt finurlig så kanske till och med den destinationen är okänd för resenärerna, för att skapa extra spänning. Som företag är det också vanligt att man abonnerar en buss för sina bussresor när man ska frakta sin personal exempelvis till en konferens eller kickoff.

 

Nära eller långt bort

De flesta bussresorna som abonneras är inom närområdet. Men det går även bra att använda bussen till mer långväga destinationer, och även där resan kommer ha ett flertal stopp under några dagar eller veckor. Det bekväma är att man kliver på bussen och sedan kanske inte behöver packa ur alla sina saker förrän man återvänder hem igen. Den här typen av resor har blivit mycket populära för föreningar, resebolag och även för företag som vill sälja någon produkt som finns på slutdestinationen. Genom att resa med buss istället för med egen bil kan man koppla av och till och med besöka toaletten under resans gång. Eller varför inte ta en tupplur.

Fler nyheter

16 september 2023

Flyga till Dubai