Lyxa till vardagen

20 april 2020 william_eriksson

Att bo på hotell är inte bara något man behöver göra om man råkar vara på resa. Det finns väl inget härligare än att bara smita iväg en stund, bort från vardagens stress och press och mysa i några dagar på hotell. Bara låta sig bli lite bortskämd för en stund. Att ta några nätter på ett bra hotell behöver heller inte bli speciellt dyrt. Många hotell har fina rabatter lite då och då. Har man dessutom möjlighet att åka bort på lite udda dagar så kan det bli ännu billigare.

 

Massor att göra

På de flesta hotell finns en hel del att göra utan att man behöver lämna själva huset. Att det finns ett gym och en spaavdelning är nästan standard idag. Så varför inte ta en sväng i gymmet och få upp pulsen en aning. Sen kan man se till att sänka den igen i en skön bastu eller i en bubbelpool. Har man tur har även hotellet en nattklubb. En god drink eller två har man kanske förtjänat om man har varit duktig på gymmet.

 

 

 

Gott att äta

Om man säger hotellfrukost så brukar det inte vara många som säger nej. Frukostbuffén brukar digna av ägg, bacon, frallor och andra fantastiska rätter. Men livet är mer än bara frukost. Hotellrestauranger brukar ofta ha ett bra utbud av både mat och dryck för senare tillfällen på dagen.

Vart ska man då åka, undrar den nyfikne. Låt slumpen avgöra! Varför inte ta en sväng till Vimmerby. Titta till exempel in på http://www.hotellronja.se/ och kolla vad de erbjuder. Det finns naturligtvis andra hotell i Vimmerby och det finns naturligtvis andra städer. Det är kanske inte alltid så viktigt vart man åker, utan att man åker. Så ta en hotellnatt eller två, ät och drick gott och vila i sängar som du slipper bädda.

Fler nyheter