Semestra i Sverige

23 oktober 2019 admin

Är du en av alla de som vill utforska Sverige lite bättre och inte bara se till utlandet när det är dags att boka semester? Det finns otroligt mycket att se och uppleva även på hemmafronten! Men oavsett vart du åker är hotellet halva nöjet med resan. Efter en lång dag med äventyr och utforskande finns det inget härligare än att komma hem till ett trivsamt rum och titta en stund på teve eller ta en tupplur innan det är dags att gå ut igen för att äta en god middag och ta en drink eller två. Man behöver helt enkelt ett ”home away from home” för att ladda sina batterier för att kunna njuta till fullo av sin semester.

 

Res till fantastiska Gävle

Om du ännu aldrig besökt Gävle är det hög tid att det blir ändring på det! I Gävleområdet finns ett rikt kultur- och nöjesliv, med såväl intressanta historiska landmärken som gastronomiska upplevelser av högsta klass. Oavsett vilken tid på året du kommer hit har naturen massor att erbjuda. På sommaren kan du njuta av vandring, fiske, uppleva allt Furuviksparken har att erbjuda eller besöka en fin badstrand. Vintertid kan du exempelvis testa både utförsåkning och längdskidåkning. Passa på att titta på en match i elitseriehockey, eller ta en lugn myskväll och gå på bio. Men missa inte att se den kända Gävlebocken om du har tillfälle till det!

 

 

Bo med nära till allt

Se till att ni har en bra bas att utgå ifrån när ni utforskar vackra Gästrikland. För att bo så nära händelsernas mitt som möjligt är det varmt rekommenderat att bo på ett bed and breakfast i Gävle centrum. Då får man nära till såväl restauranger och shopping som kulturupplevelser. Och självklart den där känslan av bekvämlighet och hemtrevnad som är så viktig – även på resan!

Fler nyheter